KSÜ 2024 de Yüz Yüze Eğitime Başlıyor

ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nuri Kahveci , Rektör Yardımcı Orhan Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı , Kahramanmaraş  Gazetesi,  www.kahramanmarasgazetesi.com.tr konteyner ofisini ziyaret etti.

KSÜ Rektörü Prof.Dr. Alptekin Yasım Kahramanmaraş Gazetesi sahibi Bekir Doğan : 6 Şubat 2023 depremlerinde Gazetemizin Bürosu da deprem de yıkılması ile Belediye Basın evi ve Onikişubat İlçemizde bulunan Konteyner de hizmetlerimizi yürütüyoruz.." diyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Gazetesi olarak : Bugün Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi heyetini ağırladık, Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Alptekin Yasım ve yardımcıları iş yerimizde bizleri ziyaret ettiler..
Gazeteci Halil Hınaz, Bilal Evran, iş yeri komşumuz, Eğitimci Yazar Abdulhakim Eren, Sendikacı Ahmet Pala da hazır bulundu.
Kahramanmaraş meseleleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi çalışmaları, Yurt Meselesi olmak üzere bir çok konuda uzun uzun sohbet yaptık..

KSÜ de Yüz yüze eğitim başlıyor

KSÜ Rektörü Prof.Dr. Alptekin Yasım : 2024 de yüz yüze eğitime geçiyoruz bunun hazırlığını yaptıklarını,"  söyledi.
Rektör Yasım : 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında KSÜ binaları sağlam yıkılan veya ağır hasarlı binamız yok ancak KYK  yurtları yıkıldı, özel sektörün öğrenci yurtları yıkıldığı için yüz yüze eğitim yapamıyoruz..
Kahramanmaraş Valimiz Mükerrem Ünlüer ile görüştük, Kalıcı Deprem Konutlarına taşınan vatandaşların Konteyner kent ve  barınma merkezlerini geçici süre ile KSÜ verilmesi konusunda valimiz bize verecek .. KYK Yurtlarının Konteyner kentleri yurt gibi işletmesi en güzeli olacak bu konuda da görüşmemiz devam ediyor..

19300 boşalacak Konteyner kent veya Prefabrik konaklamalarda geçici süre için açılmasını arzu ediyoruz, 2024 yılında yüz yüze eğitim vereceğiz" dedi.

Kahramanmaraş Meseleleri üzerine ve Sağlık hizmetlerini konuşarak güzel bir sohbet oldu.." dedi.